Zakelijk huren bij Vermeulen Autoverhuur & Shortlease:

Zakelijk representatief voor de dag komen? Wij hebben de oplossing! Maar ook een compacte en zuinige stadsauto kunnen we altijd en supersnel voor je verzorgen. Wij beschikken over een groot en gevarieerd wagenpark zodat je altijd een voertuig vindt die aansluit bij je huurbehoeften.

 

Met je collega’s naar een training, een paar dagen op zakenreis of een project van meerdere weken of zelfs maanden? Vermeulen Autoverhuur & Shortlease zorgt voor de passende oplossing als het gaat om je zakelijke mobiliteit, van 1 dag tot en met meerdere maanden.

 

Denken in (mobiliteits) oplossingen dat is onze kracht!

 

 

Neem contact met ons op


Shortlease, het nieuwe leasen!

"Shortlease biedt je de flexibiliteit van huren en het gemak van leasen. Voor een gunstig tarief rijd je een representatieve, vrijwel nieuwe auto die per dag opzegbaar is! De minimale looptijd voor Vermeulen Shortlease bedraagt slechts 2 maanden."


 

 

ZZP’ers, detacheringsbedrijven en andere slimme ondernemers die niet gebonden willen zijn aan langlopende leasecontracten kiezen steeds vaker voor Shortlease.

 

Als je zakelijk “shortleast” combineer je het prijsniveau van een Full Operational leasecontract met de vrijblijvendheid in looptijd van een huurovereenkomst. Shortlease is bedoeld voor bedrijven en organisaties die permanente flexibiliteit wensen in hun wagenpark, zonder risico op stilstand.

 

Ideaal voor bijvoorbeeld een tijdelijk project, tijdelijke medewerkers of personeel dat begint met een proefperiode! Je kunt immers zelf bepalen hoelang de auto nodig hebt, zelfs als je daar nog geen duidelijkheid over hebt als je de auto bij ons ophaalt. De minimale looptijd voor Shortlease is 2 maanden, vervolgens kun je elk moment kosteloos opzeggen met een opzegtermijn van slechts één week.

Net als bij Full Operational lease wordt ook bij shortlease wordt zowel de financiering van de auto als het onderhoud, beheer en de verzekering voor je geregeld. Autokosten zijn op deze manier heel inzichtelijk en bovendien exact te calculeren. Shortlease is als het ware een Off-Balance financiering waarbij er geen beslag gelegd wordt op de liquiditeit van de onderneming.

 

Shortlease is ideaal voor:

  • Startende ondernemers (ZZP’ers)
  • Medewerkers met een proeftijd
  • Tijdelijk personeel
  • Werken op projectbasis
  • Voorloopauto bij lange levertijd